ترجمۀ ۳ جلدیِ کتاب «ساکن سرزمین اخلاق» اثر شفرلانداو منتشر شد
ساکن سرزمین اخلاق
اردیبهشتماه ۱۴۰۳، به همت حلقۀ مترجمان امین در خانۀ اخلاقپژوهان جوان و با همکاری انتشارات امیرکبیر، کتاب ارزشمند و مهمِ «ساکن سرزمین اخلاق» به چاپ رسید. این کتاب در سه جلد منتشر شده است.
«ساکن سرزمین اخلاق» یک مجموعۀ سه جلدی است که مهمترین مباحث فلسفۀ اخلاق را در دو حوزۀ نظریههای اخلاقی و اخلاق کاربردی گزارش میدهد. شفرلانداو که خود استاد فلسفه است، با تبحر در طرح مباحث و در نظرگرفتن ساختار آموزشی متناسب به هر بخش، این کتاب را به منبعی جامع، کاربردی، ساده و روان البته بهروز، معاصر و کارآمد برای آشنایی دانشجویان و علاقمندان با فلسفۀ اخلاق تبدیل کرده است.
اطلاعات کتابشناختی:
نویسنده: راس شفرلانداو؛ سرپرست مترجمان: میثم غلامی؛ جمع مترجمان: نسرین کمالی لطف/ندا زمانفشمی/ علی کلانی/ محمدرضا مرتضوینیا/ علی کوچکی/ محمد تاجیک جوبه/ طیبه حقانی/ سیدعلی حسینی/ علی خادمالحسینی/ میثم غلامی/ سارا ستوده/ سولماز اعتمادزاده؛ چاپ اول؛ ۱۴۰۳٫
آشنایی با جلد اول «ساکن سرزمین اخلاق»
جلد اول از این مجموعه به نظریههای اخلاقی میپردازد. مباحث این جلد، از «چیستی اخلاق» آغاز میشود و در نهایت تلاش میکند به این پرسش بنیادین پاسخ دهد که «زندگی خوب چیست و چگونه به دست میآید؟» فهرست مطالب جلد اول:
آشنایی با جلد دوم «ساکن سرزمین اخلاق»
جلد دوم به شش مبحث مهم در اخلاق کاربردی ازجمله سقط جنین، اخلاق تعامل با حیوانات، چالشهای اخلاقی انسان دربارۀ خانهاش، زمین و معضلات زیستمحیطی، آسانمرگی، عدالت اقتصادی و جهانیشدن و مهاجرت میپردازد. فهرست مطالب جلد دوم:
آشنایی با جلد سوم «ساکن سرزمین اخلاق»
در این جلد نیز شش مسئلۀ مهم در اخلاق کاربردی بررسی شده است. نژادپرستی، تروریسم، مجازات اعدام، چالشهای اخلاقی مرتبط با موادمخدر، مسئلۀ نوین اخلاق ژنتیک در محصولات کشاورزی، حیوانات و انسانها و درنهایت اخلاق جنسی و دیدگاههای مهم در این حوزه، موضوعاتی هستند که جلد سوم این مجموعه به آنها میپردازد.
سالها قبل، خانۀ اخلاقپژوهان جوان، در جریان ترجمۀ این کتاب، با حضور اساتید، جلسۀ متنخوانی این کتاب را برگزار کرده و مطالبش بهنوعی، مکمل این کتاب است. اینجا را ببینید.