رفتن به محتوای اصلی
مقاله فاطمه شریفیان

اخلاق در عصر اطلاعات

ما تکنولوژي را می‌سازیم و درباره استفاده از آن تصمیم می‌گیریم؛ با این حال، هرگاه که ما از یک ابزار تکنولوژیک استفاده می‌کنیم این ابزار می‌تواند هم ما و هم چگونگی ارتباطمان با دیگر انسان‌ها و با محیطمان را تغییر دهد.

کامپیوترها به گونه‌اي ژرف، شیوه‌هاي فکر و احساس ما را شکل می‌دهند. کامپیوترها نه تنها زندگی ما که «خود» ما را نیز تغییر می‌دهند. در کنار بررسی پیشرفت‌هاي تکنولوژیک و توسعه نرم افزارها و سخت افزارهاي جدید کامپیوتري، گروه روزافزونی از اندیشوران رشته‌هاي گوناگون درباره معضلات اخلاقی و موضوع‌هاي امنیتی عصر حاضر که آن را «عصر اطلاعات» می‌نامند، به تحقیق و تألیف مشغول‌اند. از آنجا که تکنولوژي تأثیر تغییردهنده‌اي بر زندگی روزانه و نیز روي انسانیت ما دارد، ضروري است که شهروندان عادي نیز همچون نخبگان و متخصصان کامپیوتر درگیر این مباحث شوند.

متن کامل مقاله را از اینجا دریافت کنید.

اشتراک و خلاصه‌سازی مطلبلینک این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید یا برای خلاصه‌سازی در ابزارهای هوش مصنوعی باز کنید.
انتشار در ایتا انتشار در تلگرام سامرایز در ChatGPT سامرایز در DeepSeek
خبرنامه

خبررسان اخلاق

نام و ایمیل خود را وارد کنید تا تازه‌ترین مطالب خانه اخلاق‌پژوهان جوان را دریافت کنید.